img-tvbox
Magic TvBox redefinește televiziunea!

Ești plecat din țară, dar vrei să poți urmări canalele tale preferate de-acasă sau te-ai săturat de imaginea necalitativă de la operatorul tău? Esti obosit de abonamentele tv cu obligații contractuale de lungă durată și prestare la loc fix?

Magic TvBox este soluția perfectă, tot ce trebuie să faci este să procuri echipamentul Magic TvBox în unul din centrele comerciale StarNet, iar noi îți punem la dispoziție 33 de canale în mod GRATUIT, fără taxe de abonament și contracte cu obligațiuni.

Acum, canalele de televiziune pot fi accesate printr-o conexiune la internet şi un echipament Magic TV Box. Combinaţia inteligentă dintre cele două oferă o calitate superioară a sunetului şi imaginii în comparaţie cu televiziunea tradiţională, dar şi un control absolut asupra programelor TV, telespectatorii-internauți având posibilitatea să urmărească canalele TV din orice țară, fără taxa de abonament.

Magic Tv Box, este un dispozitiv modern care îţi permite să urmăreşti canale TV la cea mai înaltă calitate, să accesezi internetul direct de pe TV cu tastatură şi mouse sau să vizionez filme și fotografii dirent de pe un dispozitiv USB. Echipamentul poate fi cuplat atât la televizoarele moderne cât şi la modelele din generaţiile mai vechi.

Vă dorim vizionare plăcută!