img-tvbox
Canale

Magic TV Box îți pune la dispoziție 38 de canale TV din Moldova, România, Rusia, Franța și Germania pe care ți le oferă în mod gratuit pe internet!

Vizionare plăcută!

Pentru sugestii și comentarii ne puteți scrie la adresa: tvbox@greenmail.net

Canale generale și locale
ProTV difuzează programele celui mai vizionat canal TV din România – PRO TV, incluzînd şi programe locale proprii: Ştirile PRO TV Chişinău, În PROfunzime, Autoexpert. Grila de programe cuprinde seriale, filme, emisiuni de divertisment și informative.

Jurnal TV este un post de televiziune generalist, care difuzează emisiuni informative, talk-show-uri politice, buletine de știri, filme, seriale, desene animate şi documentare.

Publika TV este o televiziune de ştiri în limba română şi rusă, destinată mediului politic, social şi economic. Postul tv are misiunea de a informa telespectatorii despre ultimele evenimente din țară și de peste hotare, avînd în grila de programe dezbateri pe teme politice și economice. Unul din talk-show-urile ce se bucură de mare success este Fabrika cu Rita Ursalovschi și Cristian Tabară.

Moldova 1 este canal public naţional al Republicii Moldova. Canalul cuprinde o gamă largă de emisiuni sociale, politice, culturale, sportive, emisiuni de actualitate şi divertisment, în limbile română, rusă, găgăuză şi bulgară.

Prime retranslează postul Pervîi Canal din Rusia şi cuprinde emisiuni, filme și seriale, emisiuni educative și de divertisment, fiind în acest moment lider în audiență în Moldova.

EURO TV este un post de televiziune generalist ce cuprinde seriale, filme artistice şi documentare. Postul oferă telespectatorului posibilitatea de a fi la curent cu evenimentele petrecute în societate, prin buletinele de știri și dezbaterile pe teme politice, economice și sociale.

ALT TV oferă telespectatorilor ştiri interne şi externe, emisiuni de cultură, talk-show-uri pe subiecte de educaţie, sănătate şi divertisment, interviuri cu personalităţi mondene din diverse domenii.

2 Plus este un canal de tip generalist care include jurnale de știri, emisiuni de divertisment, filme și seriale, documentare, transmisiuni sportive și programe pentru copii.

Accent TV difuzează buletine de știri și emisiuni de dezbateri pe teme politice, sociale și economice cu participarea experților din diverse domenii.

Canal 3 este un canal generalist din R.Moldova ce difuzează ştiri, emisiuni de divertisment, filme și seriale. Este unicul post de televiziune din Moldova ce deține drepturi exclusive de a difuza UEFA Champions League.

N4 este un canal pentru toată familia, avînd în grila de programe filme artistice, seriale și desene animate.
РТР-планета difuzează programe culturale, programe de ştiri, interviuri de actualitate, talk show-uri, dar și cele mai renumite filme din cinematografia rusească.

TVC 21 este un canal generalist, care propune un spectru larg de emisiuni: de la știri pînă la filme, emisiuni pentru copii și de divertisment.

Realitatea TV Acesta este un canal de televiziune generalist-informativ, care va avea în program ştiri, talk-show-uri, filme documentare, dar şi filme artistice, seriale, emisiuni cognitive şi distractive.

Filme
SET/Super TV sau Sony Entertainment Television este un canal TV produs de compania Sony Pictures Entertainment ce conține o colecție imensă de filme, seriale și emisiuni realizate în SUA și nu numai.

Muzică
Мuz TV este un canal de muzică cu cele mai noi videoclipuri muzicale şi informații despre vedetele autohtone şi internaţionale, noutăţi muzicale, concursuri internaționale ale tinerilor talente.

RU TV MD este un canal de muzică în limba rusă cu cele mai recente hit-uri în intepretarea celor mai buni artiști.

Europa Plus TV este un canal de muzică rusă cu un conținut de programe de televiziune din producția proprie.

Noroc TV este un post muzical ce prezintă o gamă largă de emisiuni de divertisment și interviuri cu vedetele din Moldova, cele mai noi piese muzicale din țară, punînd accent pe tezaurul folcloric și estrada naţională.

UTV este un canal de muzică și dansuri românești cu cele mai recente videoclipuri şi interviuri cu artişti renumiţi.

Busuioc TV este un canal muzical autohton care difuzează videoclipurile interpreţilor autohtoni şi a celor români.

Etno TV este un post de televiziune cu muzică populară din România și emisiuni de calitate, moderate de vedete de renume din spațiul muzicii autentice româneşti.

A-ONE este un canal TV muzical din Rusia dedicat culturii hip-hop și tinerilor cu un stil de viaţă activ.

Canale regionale
Elita TV este un post de televiziune local, cu emisiuni proprii, ştiri, dezbateri televizate, emisiuni pentru copii etc.

Sor TV este un post de televiziune local cu un conținut de programe pe gustul tuturor: Evenimentul Săptămânii, Evenimentul Zilei, Steluţe sorocene, Tainele sănătăţii, În ospeţie la Sor-TV, În grădina dorului, Junior, Moment poetic, Amicus, O melodie pentru tine, Dialog deschis, Transparenta, ş.a.

Canale pentru copii
Gurinel TV este prima televiziune a copiilor din Moldova, unde fiecare copil își va regăsi locul. Grila de programe este una variată începând cu emisiuni distractive, cognitive şi muzicale pentru copii, la fel şi cele mai frumoase desene animate.

Animaux copiii vor avea la dispoziții desene animate nonstop.

Encyclo propune emisiuni cognitive.

Canale internaționale de știri
Deutsche Welle (DW) este cel mai popular post de televiziune din Germania pe plan internaţional, poziţionindu-se ca o sursă independentă de informaţii, care oferă o perspectivă europeană pentru publicul său global şi promovează dialogul intercultural.

France 24 Fr este un canal internațional de știri și actualități dedicat audienței francofone.

France 24 Eng este un canal internațional de știri și actualități dedicat audienței anglofone.

Romania TV este un canal de televiziune privat de știri din România, fiind una din sursele de informaţii de ultimă oră, cu ştiri în timp real din politică, economie, finanțe, piețe de capital, bănci etc.

Russia Today este un canal de televiziune ce difuzează emisiuni în limba engleză 24/7, în mai mult de 100 de ţări din lume. Postul TV oferă o perspectivă alternativă asupra evenimentelor majore la nivel mondial.

Мир ТВ este un canal TV informativ internațional ce are ca scop informarea telespectatorilor despre istoria fostei Uniuni Sovietice și despre valorile culturale și sociale din acea perioadă. Baza grilei de programe constituie subiecte informațional-analitice, educaționale, de divertisment și actualități.

Arirang TV este un canal ce prezintă programe culturale, documentare și programe de limbi străine, concepute pentru a oferi telespectatorilor un aspect contemporan despre Coreea, Asia și lumea în general.

Deutche Welle vine cu știri internaționale de calitate și emisiuni de analiză.

Canale sportive

Setanta  aduce campionatele de fotbal, cursele de formula 1 și alte competiții de vază.

Canale religioase
CNL este o reţea de televiziune creştină, care difuzează programe cu tematică religioasă în aproape toate ţările din lume. De asemenea, telespectatorii pot urmări emisiuni cu caracter educativ, ştiinţific, de evanghelizare, dar și programe informative, emisiuni pentru copii şi muzică.